O podjetju

Zgodovina

Smo podjetje s tradicijo, katerega začetki segajo v leto 1963.

Od tehnologije stavljenja s svinčenimi črkami smo leta 1995 prešli v offset tehniko tiska, katerega kvaliteto smo nenehno nadgrajevali. V zadnjem času pa se zaradi spreminjajočih se trendov in potreb naših naročnikov usmerjamo tudi v digitalni tisk. Vseskozi se prilagajamo tehnološkim spremembam na področju proofinga, tiska in knjigoveštva, repimo proizvodne kapacitete s ciljem večje učinkovitosti in nadgradnje prodajnih priložnosti.

Naše storitve in izdelki so prisotni tako na slovenskem kot tujem tržišču. Uspešno sklepamo nova in ohranjamo številna dolgoročna partnerstva. Prepričani smo da tudi vam lahko ponudimo vrhunsko kvaliteto po konkurenčnih cenah in zaupanja vreden partnerski odnos.
Zaupajo nam podjetja iz številnih panog, kot so banke, zavarovalnice, farmacevtska, proizvodna in trgovska podjetja, javne organizacije in zavodi. Vsako leto štejemo okrog 60 zadovoljnih poslovnih partnerjev.
Tu smo, da vam svetujemo, uresničimo vaše želje in skupaj najdemo pravo pot do cilja.

Nudimo storitve grafične priprave, digitalni in offset tisk, številne dodelave in vezave tiskovin. Naša tehnologija omogoča izvedbo široke palete tiskovin kot so letaki, etikete, brošure, revije, koledarji, knjige, škatlice, vrečke in izdelki z variabilnim tiskom.

Zaupajo nam

Tiskarna Radovljica d.o.o.

sl_SISL